Finantsvaba elu – 19.03 h2ck.final.märts

 

Sellest tuleb üks lühike postitus, kuna kirjutan seda hetkel lennujaamas ning kogen finantsvaba elu positiivseid külgi, kus püüan endale tavalisest rohkem lubada. Olen terve elu üsna kokkuhoidlikult elanud ja pigem ajanud numbreid taga, kui et elu nautinud. Seetõttu võtsin aja maha ning otsustasin maailma näha ja numbreid mitte lugeda. Selle elu nö. varjupool on see, et portfellis väga suurt kasvu enam näha ei ole.
Portfell jäi enam vähem 280 000 euro peale seisma ning ennustan sellist kerget horisontaallendu järgmisteks kordadeks. Hoian endiselt silma peal turul, et leida mõni RahaBot, kuid senini on mu käed tühjaks jäänud.
Ma ei ole soovinud ega ka leidnud häid võimalusi, et teiste varaklasside osakaale tõsta. Lisaks reisikulutustel sai ka ühte oma hobisse rohkem finantsi suunatud. Imestan, et üleüldine väärtus suutis jääda enam vähem samale tasemele eelmise kuuga.

Märtsi kuu passiivne sissetulek jäi 2200 euro juurde.

See jagunes see kuu 5 erineva sissetulekuallika vahel:

Võrreldes eelmise kuuga, siis lisandus juurde Baltic Horizon Fundi intress ja näpuotsaga ka blogilugejate krediiti.

 

Kogu portfell on hetkel jaotunud selliselt:

Ehk siis sisuliselt eelmise kuuga väga muutusi ei ole. Olles reisil, siis väga aktiivse tööga sissetulekuid ei ole ning passiivne sissetulek katab mu elamiskulud ära. Raha osakaal on endiselt üsna suur, kuna otsin võimalusi, kuhu seda paigutada, aga seni ei ole turg midagi pakkunud.

Ühisrahastuses keerutan endiselt raha Omaraha ja Mintose platvormidel. Esimene neist pakkus ca 12% tootlust ja viimane 11%. Pikemas perspektiivis on Mintos kasumlikum, sest seal on vähemalt olemas järelturg, mis annab soovi korral koheselt oma raha tagasi saada.

Tule investeeri koos minuga Mintoses ja me mõlemad võidame 1% boonust investeerides. Vajuta sellele lingile, et avada endale Mintoses konto:

https://c.trackmytarget.com/iup527

Kuidas see töötab? Mart avab üleval oleva lingiga konto ning hakkab Mintoses investeerima. 30 päeva pärast on Mart investeerinud kokku 3500€ ning me mõlemad saame oma kontole 35€ puhast raha. Sama diil juhtub ka 60ndal ja 90ndal päeval. Mida rohkem investeerid, seda rohkem boonust saad!
Win win!

 

Mikrolaen pakub endiselt oma 20% tootlust ja kõik töötab.

RahaBottide puhul on enam vähem kõik hästi olnud. Üks masin andis teada, et neil on peatselt uuendus tulemas. Saame näha, kas see paneb süsteemile põntsu või pigem mitte.

Aktsiad on võrreldes eelmise kuuga veidi langenud. Baltic Horizon Fund viskas natuke intressi ning tema xirr on ca 12%. Seni mu kõige parem aktsiainvesteering.

 


2 thoughts on “Finantsvaba elu – 19.03 h2ck.final.märts

  1. rahakratt Reply

    Ega seal lennujaamas suurt sittagi head osta ei olegi, tegelt. Lihtsalt tundub selline võll tegevus, et tahaks. Aga kui kainelt vaadata, siis no mida on sealt vaja: riided on koledad, toit halb ja alkohol tuleb nagunii pudelis hoida. Pointless.

    1. Rahabot Reply

      Tõsi! Aga ma avastasin päris hea häki, kui smuugeldad ennast nendesse loungedesse sisse, siis seal saab tasuta süüa ja juua ning magamiskohad ka täitsa olemas. Oleks varem teadnud, siis elu oleks täitsa lill!

Leave a Reply