Vaene veebruar – 19.02 h2ck.final.veebruar


Kõige lühema kuu puhul ka üks kiire ja lühike postitus. Kahju näha, et vaikselt on blogimaastik üsna tühjaks jäänud. Suure hooga alustanud blogid (nagu Investor Laura, Passiiv Tulu, Investleja ja teised) on kadunud või mõned vanad olijad postitavad üsna harva. Eriti kahju on näiteks Varatasku blogist, mis mu enda üks lemmikumaid oli. Loodetavasti ta ikka liigub meie hulgas ringi ja üks hetk pere kõrvalt leiab ka aega postitamiseks!

Aga tuleme numbrite juurde. Portfell kasvas 280 000 euroni. Võrreldes eelmise kuuga, siis kasvas väärtus 6% võrra. Sinise tulba osakaal hakkab veidi kõrgeks tõusma, sest hetkel ei ole kuskile raha võimalik investeerida. Kui sul on mingi hea investeerimisvõimalus, siis viska mulle kiri postkasti 😉

Veebruari kuu passiivne sissetulek jäi 2400€ juurde.

See jagunes kolme sissetuleku vahele:

Võrreldes eelmise kuuga on kõige suurem muudatus RahaBotiga, mille abil õnnestus veidi suuremat tootlikkust saada. Täpsemalt juba allpool.

Kogu portfell on hetkel jaotunud selliselt:


Positiivsete uudiste lainel ja näpuotsaga Merko aktsia lisamine, on aktsiate osakaal portfellis tõusnud. Endiselt püüan hoida sellist 10% piiri aktsiatega, sest statistiliselt on nad hetkel kõige kehvemad investeeringud olnud.
Raha osakaal portfellist hakkab ka liiga suureks minema. Kui see raha ära investeerida, siis keskmiselt võiks oodata selle eest ca 250-300€ lisasissetulekut kuus.

 

Ühisrahastuses läheb OmaRahas ja Mintoses endiselt hästi. Olen veidi raha lisanud esimesse ja teises pelgalt keerutanud olemasolevat. Kuigi Omaraha tootlikus veebruaris oli kõigest 10%, siis sellest eelneval kuul aga 19%. Mintos tiksub keskmiselt 12% ringis.

Tule investeeri koos minuga Mintoses ja me mõlemad võidame 1% boonust investeerides. Vajuta sellele lingile, et avada endale Mintoses konto:

https://c.trackmytarget.com/iup527

Kuidas see töötab? Mart avab üleval oleva lingiga konto ning hakkab Mintoses investeerima. 30 päeva pärast on Mart investeerinud kokku 3500€ ning me mõlemad saame oma kontole 35€ puhast raha. Sama diil juhtub ka 60ndal ja 90ndal päeval. Mida rohkem investeerid, seda rohkem boonust saad!
Win win!

 

Mikrolaen pakub stabiilset 20% tootlikust ja kõik töötab hästi.

RahaBottide puhul sai ühel seadmel tehtud tarkvara uuendus, mis aitas kuu kasumi korralikult üles tõsta. Kui muidu oli kuu tootlikus ca 12% ringis, siis veebruaris suutsin välja punnitada 16%. Kas see on ka jätkusuutlik, elame näeme.

Aktsiad on veidi kosunud. Lühikeses perspektiivis on väga head tööd teinud SAB1L, aga pikas perspektiivis on ta mulle ikkagi korralikku miinust tootnud. Hetkel on aktsiate miinus ca 2000 eurot.


Leave a Reply