300 000€ piir ületatud – 19.06 h2ck.final.juuni

Viimases postituses kasutasin Herr Roosaare taktikat, et kellel vaba raha üle, see võib selle mulle suunata. Mul õnnestuski ühelt lugejalt väiksem rahasüst juurde saada ning tänu sellele ka portfelliga 300 000 euro piir purustatud.
Maksan garanteeritult intressi ja toimetan selle rahaga ise mõistlikumalt edasi. Kõige lihtsam ja valutum viis saada investoriks ja hakata teenima passiivset sissetulekut.

Nüüd aga ei tohi seda raha kauaks seisma jääda, sest muidu võtan igakuiselt miinust sisse. Otsin aktiivselt variante, kuhu seda suunata. Kõige lihtsam variant oleks see panna Mintosesse Mogo või Credistari laenudesse, kus makstakse intressi juba 16%.
Aga ma püüan leida turult mõne RahaBoti, et hoopis nende osakaalu veidi suurendada. Vaatamata aegajalt esinevatele väikestele tagasilöökidele on nad mulle siiski kõige südamelähedasemad ja püüan nende abil oma impeeriumit suurendada.
Ideaalis võiks aasta lõpuks 5 RahaBotti kokku saada. Hetkel on portfell ca 320 000 eurot.

 

Juuni kuu passiivseks sissetulekuks kujunes ca 2500 eurot. Arvestades vaba raha hulka, siis hetkel oli portfelli kogutootlus ca 9%. Siin on kõvasti arenguruumi ning pean leidma viise, kuidas vaba raha panna tööle võimalikult efektiivselt.
Suhtlesin hiljuti ühe investoriga, kes tõdes, et kõige raskem on see esimene raha kokku saada. See higi ja verega teenitud eurod. Kui sul juba on väike seljatagune kogutud, siis kõige kergem ja mõnusam viis on teha rahast raha. See on justkui hästi hoitud rikaste saladus, et raha teeb raha.
Mulle tundub, et mida rikkam sa oled, seda vähem füüsilist tööd sa tegema pead. Kui vaesuse piiril elav inimene teenib ca 90% raha füüsilise tööga ja 10% vaimsega, siis rikaste puhul oleks see skaala suisa vastupidi! Soovitan kõigil investeerimisega kohe täna alustada.

Passiivne sissetulek jagunes nelja instrumendi vahel. Midagi uut ega põnevat siin raporteerida ei ole.

Kogu portfell on hetkel selline:

Võrreldes eelmise kuuga on raha osakaal märgatavalt kasvanud. Sain 3% intressiga laenu sisse ning nüüd on aeg see kuskile ära paigutada. Loodetavasti suudan selle kuu jooksul midagi välja mõelda ja raha ära paigutada.

Ühisrahastuses on uued tuuled. Mintos on tõstnud oma intressimäärasid ning koos Credistariga on seal võimalik välja anda suisa 16% laene. On näha, et laenuandjatel on rahadega kitsas käes ning seetõttu lükatakse intressi üles. Ma ei imestaks, kui Mogo tuleks uuesti turule cashback kampaaniaga, mis neil mõni aeg tagasi oli. Uut raha on peale vaja ning oleks päris tore, kui saaksime jälle seda võimalust kasutada. Omarahas tõstsin peale vahendustasu suurendamist oma brutointresse, kuid raha jookseb endiselt välja.
Hetkel pakub Mintos ca 12,5% tootlust ja OmaRaha 17% tootlust. Ühisrahastus pakub täitsa head 14,75% tootlust.

 

Tule investeeri koos minuga Mintoses ja me mõlemad võidame 1% boonust investeerides. Vajuta sellele lingile, et avada endale Mintoses konto:

https://c.trackmytarget.com/iup527

Kuidas see töötab? Mart avab üleval oleva lingiga konto ning hakkab Mintoses investeerima. 30 päeva pärast on Mart investeerinud kokku 3500€ ning me mõlemad saame oma kontole 35€ puhast raha. Sama diil juhtub ka 60ndal ja 90ndal päeval. Mida rohkem investeerid, seda rohkem boonust saad!
Win win!

Mikrolaen töötab hästi ja raha teeb raha. Tootluseks endiselt mõnusad 20%.

RahaBotid vaikselt undavad ja toodavad kasumit. Keskmine tootlus ca 12,6%.

FunderBeamis olen nüüd ka üks LaMuu investoritest ning krabasin sealt endale suisa 20 karpi jäätist. Kui Selveri hinnaga arvestada, siis sai kohe 6% tootlust.

 

Aktsiate puhul andis BHF väikse intressimakse ning midagi juurde soetanud ega maha müünud ei ole.

BHF maksis näpuotsaga intressi ja xirr on 16% (see aasta 23%)

Apranga xirr endiselt -98% miinuses (see aasta 28% küll plussis)

SAB1L on sisuliselt nullis (see aasta 47% plussis)

Merko xirr on -2%.

 

 

 


3 thoughts on “300 000€ piir ületatud – 19.06 h2ck.final.juuni

  1. Rahakratt Reply

    Tuusad numbrid, minu austusavaldused! Aga sl on ka blogis Mynthoni sotsiaalrahastuse referral vale nagu mul keegi blogis välja tõi. Nad on oma tingimusi muutnud. Feel free ja kopi mult enda lehele uued tingimused, ma lugesin täna kärmelt nende uued termsid ja konditisoonid üle ning viisin muudatused sisse. Tänu pole vaja, hiljem maksad.

  2. Roosaare Reply

    Üleskutse sellele inimesele kes 3% raha välja laenas – tulge herr Roosaare juurde üle – maksan 5%!

    1. Rahabot Reply

      Nii teed mu elu küll keeruliseks 😀

Leave a Reply