Miks investeerida Mintoses?

giphy

Mintos on lätlaste sotsiaalpangaduse platvorm, mis vahendab investoritele erinevaid laene. Mintos on justkui Balti jaama turg, kuhu on erinevad ettevõtted (Loan Originators – laenu andjad) oma tooteid (laenud) müügile toonud. Hetkel on Mintoses 30 erinevat laenuandjat 16. erinevast riigist. Nad erinevad teistest ühisrahastusportaalidest sellepoolest, et laenud, mida investoritele pakutakse, on juba välja antud ja rahastatud. Kui investeerid näiteks EstateGurus või CrowdEstates ja sealne projekt ei saa soovitud raha täis, siis projekt ei lähe käiku ning su raha seisab lihtsalt kontol kogudes tolmu.
Mõnel laenul on garantii (Buyback Garantii), mõnel mitte. Kui hakkad selles keskkonnas investeerima, siis soovitan kindlasti valida Buyback garantiiga laene. See tagab selle, et kui laen peaks minema hapuks, siis saad oma raha kõigi eelduste kohaselt tagasi.

Mintose investeerimise statistika
Hetkel on Mintoses investeeritud ca 457 miljoni euro eest raha.

 

Miks on Mintos hea?

 1. Kui investeerid tagasiostugarantiiga laenudesse, siis laenu hapuks minemisel maksab laenuandja sulle raha tagasi. Pane tähele, et seda garantiid ei anna Mintos vaid Laenu Andja (Loan Originator). Kui laenuandja läheb pankrotti, siis ei ole tagasiostugarantiist väga kasu. Loe täpsemalt,  mis siis juhtub Tauri blogist: https://isepankur.wordpress.com/2017/07/09/tagasiostugarantii-ei-ole-riskivaba-tootlus/
 2. Investeerimine on väga mugav ja kerge ning üsna passiivne. Kanna vaid raha peale ja vaata, kuidas suuremad summad tagasi tiksuvad. Iga hommik saadab Mintos ülevaate, kuidas laenudel läinud on ning kui palju öösel raha teenisid.
 3. Mintosel on üsna hea klienditeenindus. Nii emailidele kui Facebooki grupis käib kiire vastamine.
 4. Mintoses saab alustada väikeste summadega. Piisab kui kannad oma kontole kõigest 10 eurot ning teenustasusid ei ole.

Investorid mintoses

 

Milliseid Loan Originators (Laenu Andjaid) enda portfelli valida?

2018. aasta jaanuari seisuga on 5 kõige paremat laenuandjat:

Mogo
ID Finance
Credit Star
Capital Service
Aasa

 

Tule investeeri koos minuga Mintoses ja me mõlemad võidame 1% boonust investeerides. Vajuta sellele lingile, et avada endale Mintoses konto:

https://c.trackmytarget.com/iup527

Kuidas see töötab? Mart avab üleval oleva lingiga konto ning hakkab Mintoses investeerima. 30 päeva pärast on Mart investeerinud kokku 3500€ ning me mõlemad saame oma kontole 35€ puhast raha. Sama diil juhtub ka 60ndal ja 90ndal päeval. Mida rohkem investeerid, seda rohkem boonust saad! Win win!


2 thoughts on “Miks investeerida Mintoses?

 1. Sepp Reply

  Tere!
  Kas viie (Mogo,ID Finance,Credit Star,Capital Service,Aasa)kõige parema list on muutunud või samaks jäänud?
  Kui muutunud,siis millised on täna 5 parimat Sinu arvates?

  1. Rahabot Reply

   Ma järjestaksin kõige paremateks hetkel jaanuaris 2019 Mogo, Creditstar, BankNote ja Lendo.

Leave a Reply