Töine sügis – 22.09 h2ck.final.september

September käes ja on kõvasti tööd tehtud. Seetõttu üleüldine majanduslangus väga hullult portfelli ei mõjutanud. Kuu lõpu seisuga on portfell 475 000 eurot, millest neto osa ca 450 000 eurot. Eelmise kuuga võrreldes väga väike tagasilöök. Aga endiselt ei ole suutnud ületada 500 000 euro piiri. Tundub, et paganama raske on selle müstilise piiri ületamine. Aga teenin järjepidevalt ettevõttega raha juurde ning suunan kõik selle portfelli edasi. Üks hetk võtab ka majandus teise suuna ning siis saab loodetavasti laine tõusuharjal tehtud investeeringutest ka kasu.

Septembris sai tehtud 40 kliendi kohtumist, mis tõid sisse 14 125 eurot. See on selline täitsa tavaline septembri keskmine.

Passiivne sissetulek oli aga 3340.90 eurot. Kokku olen investeeringutega teeninud 133 000 eurot passiivselt, mis moodustab pea 30% netoportfellist. Suurima osa selle kuu passiivsest sissetulekust tõid laenu intressid ning Creditstari võlakirjade maksed.

Portfell ise on jaotunud selliselt:

Raha osakaal on vähenenud, kuna sai juurde soetatud erinevaid aktsiaid.

Ühisrahastuses tegin väikese muudatuse ning siia alla panin nüüd Mintose, Omaraha ja välja antud laenud.

RahaBottides panin ühe masina müüki ning sellele on tekkinud ka üks huviline. Loodetavasti järgmises postituse saab raporteerida õnnelikku müüki.

Startuppides on otse investeeringud erinevatesse ettevõtetes ja Funderbeam.

Aktsiates ostsin juurde O, Google, MSFT, BRK B, UNM, EQNR, ARCC, EPD USA turult. Ja müüsin USAs ABBV. Balti turul ostsin juurde COOPi, Eften United ja Hepsorit.

Võlakirjades ostsin juurde mõned Creditstari võlakirjad

Krüptos ei teinud midagi


2 thoughts on “Töine sügis – 22.09 h2ck.final.september

  1. Tõnis Reply

    Oleks huvitav näha passiivse tulu jaotust vastavalt instrumendile ja kas oled analüüsinud iga instrumendi toolikust eraldi?

    1. Rahabot Reply

      Võtan järgmises postituses varaklassi kaupa lahti, et mis kui palju passiivselt tõi. Umbkaudselt olen ka vaadanud iga instrumendi kohta, aga seda pigem rahavoo seisukohalt kui üleüldist XIRR tootlust.

Leave a Reply