Portfelli rekord – 22.03 h2ck.final.märts

 

Tahtsin ühe kuu vahele jätta, et jõuaks juba kohe järje peale. Kirjutasin ka esimesed read, aga ei saa niimoodi oma lugejaid petta. Kõik kuud peavad olema avalikud ja seetõttu on nüüd hoopis märtsi tulemused teie ees. Aprilli kuu numbreid saab juba peatselt lugeda. Portfell on hetkel 460 000 eurot, millest 434 000 eurot on netoportfell. Ja see on ka uueks portfelli rekordiks. Arvestades hetkel valitsevat majandus olukorda, siis on rõõmustav näha, et vastupidiselt turule on portfell kasvanud. Küll aga ei maksa siin unustada, et see kosub puhtalt aktiivse töö tagajärjel. Portfelli enda tootlus on ca 5%, mis on kindlasti alla ootuste. Mu enda siht oleks saada vähemalt 8% tootlust. Aga loodetavasti üks hetk jõuan ka selleni. Samuti ka selle kauge 500 000 piirini! See saab küll olema veidi keeruline, sest see aasta plaanin alustada ühe uue ehitusega. Mis see olema saab, sellest juba lähitulevikus.

Märtsis oli 29 projekti, mis tõid sisse 18 537€. See teeb keskmiselt 639€ ühe töö kohta. Koer ja OÜ ettevõtte kohta üsna viisakas tulemus, aga kui lugeda 30 alla 30-aastast tulevikutähte , siis veidi kaob motivatsioon ära. Ma võin oma aega kallimalt müüa, aga sinna miljoniteni või miljardite väärtusteni mu ettevõtte ei tõuse.

Märtsi kuu passiivne sissetulek oli 2781.33 eurot.

Portfell on jaotunud selliselt:

Raha osakaal suurenes, kuna kliendid tasusid oma arveid.

Ühisrahastuses sain natuke raha tagasi Mintoses Varksi põhja minekust, kuid muus osas midagi uut ei olnud.

RahaBotid ei teinud midagi uut.

Mikrolaen maksab endiselt ilusasti raha tagasi.

FunderBeamis on barking järjest suuremasse auku kukkumas. Esialgsest investeeringust on pool kadunud. Seda on kurb näha.

Aktsiates ostsin juurde Coopi, LHVd, Eftenit, Hepsorit, Tallinna Sadamat ning IBs ostsin juurde EPD.

Võlakirjades muudatusi ei olnud.

Krüptos ostsin juurde BTC.


Leave a Reply