Sama kuu, mis iga kuu – 22.02 h2ck.final.veebruar

Paneme aga hooga edasi. Veebruar väga suuri muudatusi ei toonud. Pigem oli selline tavaline töökuu. Vaikselt jõuan tagasi järje peale ning loodetavasti ei sõna seda ära. Nüüd lähinädalal püüan ka veel märtsi kokkuvõtte üles saada ning siis ongi juba käes aprilli omaks ja olen ilusasti järje peal. Turud on üsna heitlikud ning lisaks sööb inflatsioon korralikult seisvat raha. Hetkel on väga keeruline aeg investeerimiseks. Mõistlikum on enda aega müüa ja rohkem raha peale teenida, kui leida võimalusi, kuidas investeeringutega raha teenida. Kui lähme portfelli juurde, siis see on hetkel 450 787€, millest netoportfell moodustab 421 729 eurot.

 

Veebruaris oli 43 tööprojekti, mis on väga korralik rekord. Arvestades, et kuus on ainult 28 päeva, siis kliente jagus igaks päevaks ja rohkemakski. Aastate lõikes on veebruari kuu keskmine 33 projekti. Need projektid koos passiivse sissetulekuga töid sisse 14 425€.

Ehitus on praktiliselt lõpetatud ning siin muudatusi hetkel polnud. Veel viimased suuremad kulutused, aga need jäävad rohkem suve kuude peale.

Veebruari kuu passiivne sissetulek oli 1710.28€, mis jääb alla ootuste. Hetkel on keskmine sissetulek 1831€, mis on ca 5 aastaga kokku toonud 113 544 eurot.

Portfell on jaotunud selliselt:

Raha osakaal veidi suurenes, sest kliendid tasusid oma arveid.

Ühisrahastuses on seis endine.

RahaBotid töötavad sarnaselt eelmisele kuule.

Mikrolaen maksab oma intresse tagasi.

Funderbeamis midagi uut ei teinud.

Aktsiates oli pigem languskuu ja seetõttu nende osakaal portfellis ka langenud.

Võlakirjades sama seis.

Krüptos ei teinud midagi.


Leave a Reply