10 000 eurot Mintosest nagu maast leitud!

 

Mintos potsatas postkasti kirja, kuidas nad mulle eelmine päev passiivselt raha tootnud olid. Otsustasin sisse logida ning vaadata oma konto üle. Paar päeva tagasi ületas Mintoses teenitud tulu 10 000€ piiri. Kuigi Mogo viis oma laenuprotsendid alla, siis endiselt on võimalik leida põhiturult kui ka järelturult huvi pakkuvaid laene. Viimasel ajal olen hakanud järjest enam järelturul ostlema. Olen sealt endale soetanud Eesti ja Läti 0% boonusega 12-13% laene. 

 

 

Tule investeeri koos minuga Mintoses ja me mõlemad võidame 1% boonust investeerides. Vajuta sellele lingile, et avada endale Mintoses konto:

https://c.trackmytarget.com/iup527

Kuidas see töötab? Mart avab üleval oleva lingiga konto ning hakkab Mintoses investeerima. 30 päeva pärast on Mart investeerinud kokku 3500€ ning me mõlemad saame oma kontole 35€ puhast raha. Sama diil juhtub ka 60ndal ja 90ndal päeval. Mida rohkem investeerid, seda rohkem boonust saad! Win win!

 

Mulle meeldib Mintose puhul see, et nad on teinud investeerimise väga lihtsaks. Konto registreerimine võtab aega mõned minutid ning siis tuleb vaid raha üle kanda. Olenevalt pangast jõuab raha Mintose kontole päeva või kahega. Nüüd jääb üle vaid teha mõned klõpsud, et raha oleks suunatud laenudesse ja võid jalad seina peale visata. Kui seadistad endale ka automaatpakkujad, siis ei pea isegi sisse logimise pärast enam muretsema. Raha tiksub igapäevaselt sulle kontole ning kergemat viisi, kuidas investeerida, vast hetkel ei ole.

Paar päeva tagasi avaldas Mintos ka uue hindamissüsteemi, kus kõikidele laenukontoritele on pandud riskitaseme grupp. Kui lähed Mintose lehele ja klikid allnurgas olevale Loan Originators lingile, siis avaneb sulle tabel kõikide laenukontoritega.
Iga kontor saab vastavalt riskitasemele skooriks A, B, C või D. Kõige parem skoor on A ning kõige halvem D. Mina isiklikult investeerin vaid A ja B grupi laenudesse. Nende puhul võib olla üsna kindel, et su raha on turvaliselt ära paigutatud.

Minu lemmikud on:
Mogo – skoor A

Aasa – skoor A

Banknote – skoor A

IuteCredit – skoor B+

Lendo.Ge – skoor B-

Kõige suurem osakaal mu portfellist on muidugi Mogo laenudes, kuid olen ka teisi pakkujaid oma portfelli juurde lisanud.

 

Kas investeerid ka Mintoses? Kuidas sulle Mintos meeldib? 🙂


4 thoughts on “10 000 eurot Mintosest nagu maast leitud!

 1. Sharker Reply

  Tervist!

  Sul mingeid hobisid on? Ma olen avastanud, et hobid on need, mis elule vürtsi lisavad. Need sütitavad ja tekitavad kirge. Muidu ilma lihtsalt kulgeks läbi elu, ja kui siis ühel hetkel tagasi vaadata oleks üsna piinlik, sest pole nagu midagi meenutadamist väärt.

  1. RahaBot Reply

   Sul on täiesti õigus. Mul on üks, kaks hobi, aga pigem on probleem selles, et ma ei suuda endale vaba aega tekitada.Oskad sa soovitada mõnda ägedat hobi? 🙂

 2. Introvestor Reply

  Mintoses on mõnus mängida, sest seal on mänguruumi. Avastasin augustis samuti järelturu ja usun, et kui seal mitte liiga riskantseid valikuid teha, on seegi tore mänguplats.

  1. RahaBot Reply

   Mhmh, täpselt. Seal on võimalik täitsa arvestatav lisasumma teenida, kui turul silma peal hoida 🙂

Leave a Reply