Olesklemine – 23.04 h2ck.final.aprill

 

Aprill oli töö osas pigem vaikne, sest pool kuud olin Eestist ära. Nautisin päikest, tuult, merd ja loomi. Portfell ise väga ei muutunudki võrreldes eelmise kuuga või üldse selle aastaga. See aasta on olnud kaks pikemat reisi ning lisakulutusi, mis on jätnud jälje ka portfelli kasvu. Portfell on hetkel 549 000 euro peal, millest ca 510 000 eurot on netoportfell. Kuu oli minu jaoks üks põnev ja seikluslik kuu. Alustasin uue Rahaboti ehitamisega, mille jaoks olin ammu juba plaane teinud. Tellisin jupid ja otsustasin seekord need ise suuremas osas kokku panna. Kuigi see võtab aega ja nõuab kannatlikkust, on see minu jaoks väga põnev ja suur väljakutse. Vahepeal otsustasin nautida ka veidi vaba aega ja minna sõpradega Haapsalu Spasse. See oli lõõgastav ja meelelahutuslik nädalavahetus, kus sai naerda, lõõgastuda ja nautida spaahoolitsusi. Haapsalu kaunis mereäärne linn andis meile võimaluse põgeneda igapäevaelu rutiinist ning veeta mõnusalt aega koos sõpradega. Aprilli keskel käisin koos Investeerimisklubiga Merko Ehituse projektiga tutvumas. See oli väga huvitav kogemus, sest sain näha, kuidas suured ehitusprojektid tegelikult toimivad. Rääkisin Merko Ehituse esindajatega ning sain palju väärtuslikku teavet ja perspektiivi investeerimise kohta kinnisvarasse. Kuu lõpus tähistasime venna sünnipäeva linnast väljas koos perega. Otsustasime minna loodusesse, kus saime nautida värsket õhku ja looduse ilu. Päev möödus rõõmsalt koosolemise, naeru ja maitsva söögiga. See oli meeldejääv päev, kus saime lähedastega lõõgastuda ja tähistada olulist sündmust. Aprilli viimased päevad olid täis põnevust, sest läksin koos oma naisega maailma avastama. Otsustasime teha spontaanse reisi, kus ei olnud kindlaid plaane ega kohustusi. Käisime erinevates linnades, avastasime uusi kultuure, proovisime erinevaid kööke ja nautisime üksteise seltskonda. See oli meile mõlemale äge kogemus, kus saime luua mälestusi ja veeta aega koos ilma igapäevase rutiini ja kohustusteta.

Kokkuvõttes oli aprill minu jaoks mitmekesine ja täis seiklusi. Alustades Rahaboti ehitamisest ja lõpetades maailma avastamisega koos kallimaga, oli see kuu täis rõõmu, lõõgastust ja uusi kogemusi.

 

Aprillis sai:

  • uue Rahaboti ehitamisega alustatud. Vaikselt tellisin jupid ning otsustasin seekord need ise ka suuremas osas kokku panna.
  • Haapsalus sõpradega Spas veetmine
  • Merko Ehitust koos Investeerimisklubiga külastatud
  • Perega tähistasime venna sünnipäeva linnast väljas
  • Läksime naisega koos maailma avastama

Vähese töö tõttu tõi aprill sisse 8569€, mille taga oli ainult 11 projekti. See on samas suurusjärgus koroona aprilliga.

Passiivselt laekus 3657€. Sellest 2033€ tõi Planet42, 204€ RahaBot ja 1431€ dividendid (IGN1L, SAB1L, LHV, TKM ja ca 202€ USA turult)

Portfelli jaotus aprillis:

 

Raha osakaal suurenes ca 1k euro võrra

Ühisrahastus ei teinud midagi

RahaBottides ei teinud midagi

Startuppides ei teinud midagi

Aktsiates müüsin maha TSMi ja võtsin vastu 100€ kahjumi. Nii juhtub, kui püüad kaubelda ja unustad positsiooni ära ning ei pane take profit osa IBs peale. Ostsin juurde 2 SWEDi aktsiat. Tegelikult tahtsin osta rohkem, kuna sain SWEDi käest dividende ja tahtsin need ära kulutada, aga millegipärast jäid SEKid alles ja raha läks maha eurodes :/

Krüptos ei teinud midagi

 


Leave a Reply