Puhkus ja töö – 22.01 h2ck.final.jaanuar

Pool jaanuarit sai Kanaaridel veetud ning siis sai jalad seatud tagasi kodumaale. Kuu viimase kahe nädalaga tuli tagasi teha kuu alguses olnud puhkus. Tegelikult on päris mõnus pool kuud puhata ja teine pool tööd teha. Püüan edaspidi võtta rohkem eesmärgiks koondada ühele päevale rohkem tööd ning selle võrra teistel päevadel puhata. Eelnevalt olen iga päev natuke teinud, aga see tükeldab üsna korralikult päeva ära. Aga liigume edasi rahakoti juurde. Portfell on hetkel 446 000 eurot, millest netoportfell 418 000 eurot. Võrreldes eelmise kuuga, siis ca 1% tagasi minek. Siin mängib rolli reisimine, kus sissetulekuid ju otseselt ei olnud. See on ka üks suuri motivaatoreid, miks üldse investeerida. Kui ma enda aega ei müü, siis sissetulekuid pole. Õnneks on investeerimine aidanud rahal passiivselt kasvada.

Jaanuaris oli 30 tööprojekti, mis tõid sisse 10089€. Kui arvestada, et pool kuud sai puhatud, siis tempo kuu teises pooles oli üsna korralik. Võrreldes eelmise kuuga küll väga suur kukkumine, aga pikas perspektiivis täitsa viisakas tulemus.

Jaanuar väga palju ehitusraha ei võtnud ning seetõttu on hetkel kodu võtnud enda alla  ca 257 000 eurot.

Jaanuari kuu passiivne sissetulek oli 1841.50€. Kui kõik aastad kokku lüüa, siis keskmine passiivne sissetulek on ca 1833€. Ideaalis võiks see number olla minimaalselt üle 2000 euro. Ja suurem eesmärk oleks passiivseks sissetulekuks saavutada ~5000 eurot igakuiselt.


Hetkel on portfell jaotunud selliselt:
Raha osakaal on vähenenud, kuna sai juurde ostetud krüptot ning aktsiaid.

Ühisrahastuses on turule tulnud Planet42, kes pakub üsna head intressi koos raha tagasi kampaaniaga. Kui Varks ei oleks mind nii tugevalt kõrvetanud, siis oleksin juba uuesti Mintoses. Või kui oled suurem mängija ja tahad Mintosest mööda hiilida, siis saad ka otse 100k tükke võtta suheldes Planet42 omanikega 😉 .

RahaBotid töötavad.

Mikrolaen teenindab hästi.

Funderbeamis ei teinud midagi.

Aktsiates ei teinud midagi.

Võlakirjades ei teinud midagi.

Krüptos ostsin juurde ETH. Võtsin osa Solidworldi pakkumisest. Samuti panin raha FTM-TOMB pooli nii Yieldwolfis Solidy alla kui ka Beefys. Lisaks sellele panin UST stakema Anchoris.


Leave a Reply