Põletan raha – 23.02 h2ck.final.veebruar

 

Veebruar möödus üsna töölainel ning midagi väga erilist ei teinudki. Selline tavaline töörügamine, kus suunad teenitud raha aktsiaturgudele ja see seal veel kiiremini ära põleb. Mingi hetk oli IB portfell pea 6k euroga plussis, siis nüüd olen pea 10k juurde kandnud ning olen endiselt ca 2k miinuses. Sellises tempos investeerimine küll tore ei ole. Väga keeruline on turgude põhjasid tabada ning seetõttu püüan igakuiselt raha juurde panna. Veebruaris sai seda küll ainult ca 3k eest tehtud, ostes Balti turult Tallinna Kaubamaja ja IBs Googlet ning Amazoni.
Kokkuvõtvalt võiks õelda, et turgudel on hetkel päris põnevad ajad, aga minu enda investeerimisportfell on pigem vaikne ja igav. Hetkel ühtegi uut põnevat projekti silmapiiril ei ole ja ainuke tees on DCAd teha aktsiaturgudel.
Proovin ka natuke raha osakaalu tõsta, kuna suve või pigem sügise jooksul tahaks ühe uue ja kapitalimahukama Rahaboti tööle saada. Hetke projektsioonide järgi peaks masin minema maksma ca 120 000 – 140 000 eurot ning ta võiks toota 1000-2000 eurot kuus. Põnev on see, et kui muidu olen Rahabotte ainult ise järelturult soetanud, siis nüüd proovin selle ise erinevatest juppidest kokku panna. Eks tulevik näitab, kas see saab olema võit või korralik häving.

Selle kuu portfell veidi vähenes ja on hetkel 544 000 euro peal, kuid seevastu netoportfelll tõusis 512 000 euro peale.

Veebruaris oli äge:

  • Metsamatk Vana Kaius, kus nägime värskeid põdrajälgi

See kuu tõi sisse 14123 eurot, mille taga oli 31 projekti.

Passiivselt laekus veebruaris 2575.04 eurot. Veidike rohkem kui eelmine kuu, aga siiski üsna marginaalne vahe.

Portfell ise on jaotunud selliselt:

Raha osakaal on veidi vähenenud, aga märkimisväärset muutust ei ole toimunud.

Ühisrahastuses on täpselt sama seis eelmise kuuga.

RahaBottides ei ole ka midagi muutunud.

Startuppides endiselt sama.

Aktsiates ei ole midagi muutnud osakaalu osas, aga ostsin juurde GOOGL, AMAZON ja TKM. Müüsin maha ADBE, KHC ja META

Krüptos ei teinud samuti midagi.


Leave a Reply