18-02 h4ck.final.veebruar

giphy

 

Järjekordne kuu on mööda läinud ning seekord küll rekordit ei tulnud, aga TOP 3 jõudis intressitulu küll. Veebruari kuu passiivne sissetulek oli 1749.88 eurot. 

Investeerimise tabel - Google Sheets 3-11-2018 2-43-23 PM

Mintose cashback on tootnud üsna hästi ning veel on mõned viimased päevad jäänud, et sellest osa võtta. Aga ma ei imestaks, kui Mogo otsustab jälle CashBacki promo pikendada. Lendo paar päeva tagasi just pikendas oma kampaaniat.

Kogu portfell on natuke jälle üles kasvanud ning ulatub hetkel ca 137 000 euroni.

Investeerimise tabel - Google Sheets 3-11-2018 2-45-55 PM

 

Vaikselt aga sihipäraselt kasvame üles. Veebruari lõpu seisuga on sularaha osakaal kasvanud väga väikeseks. Mul õnnestus leida mustalt turult veel üks RahaBot. Üllataval kombel õnnestus leida suisa sama mudel, mis mul juba vaikselt nurgas raha tiksutab. Nüüd on mul kaks RahaBot 1.6 SOL 58 mudelit. Selle viimase leiuga oli vaid üks mure. Eelmine omanik oli teda üsna pikalt kasutanud ja pigistanud temast viimast välja. Hetke seisuga on tal vaja paar komponenti ära vahetada ning ka paar sahtlit olid kinni kiilunud. Loodan märtsi kuu jooksul need lahti monteerida ja pisivead ära parandada ning siis ehk õnnestub ta uuesti trükkima panna.

Portfelli jaotus veebruaris on hetkel selline:
Investeerimise tabel - Google Sheets 3-11-2018 2-52-53 PM

Raha osakaal on viidud minimaalseni. Püüan selle osakaalu veidi suurendada, et oleks võimalik ootamatudele võimalustele avatud olla. Ideaalis võiks see olla ca 5-10% kogu portfellist.

Ühisrahatuses on läinud endiselt väga hästi tänu Mintosele. Omarahas seevastu raha põhimõtteliselt seisab ning varsti on aeg sealt hakata vist raha välja kandma. Hetkel läheb Omarahas raha välja ca 19-20% netotootlusega. Kui aga arvestada Mintose cashbacki, siis seal on võimalik saada praktiliselt sama tootlus.

RahaBot töötab endiselt hästi ning muresid ei ole. Loodetavasti saan märtsi kokkuvõtte jaoks teise masina ka tööle ning siis saan juba täpsemaid numbreid jagada.


2 thoughts on “18-02 h4ck.final.veebruar

  1. huviline Reply

    Kas sa võiksid selgitada, mis asi on rahabot, kuidas see töötab ja mis moodi see raha toodab?

    1. RahaBot Reply

      RahaBot on instrument, mis õigesti opereerides, toodab igakuiselt üsna passiivset sissetulekut. Keskelt läbi 30 päeva läheb aega, et raha ressurss valmis tiksub ning siis saad selle instrumendist välja võtta. Senini on kõik hästi läinud, ptui ptui ptui, ja raha igalpool aksepteeritud ja punaseid tulesid pole tööle läinud.

Leave a Reply