Passiivselt 100 000 eurot – 21.09 h2ck.final.september


September ei olnud augustist parem ning portfell jätkas langustrendi. Portfell on jõudnud 420 000 euro peale. Sellest ca 388 000 on netoportfell. Selline summa viib meid praktiliselt tagasi aasta algusesse või eelmise aasta kevadesse.

Septembris oli mul kokku 43 tööprojekti, mis tõid sisse 19642 eurot. 

Septembrit jäi minu jaoks iseloomustama:

  • Tühjus. Peale ehituse ja töö ei teinudki midagi muud. Kodu on enda alla neelanud 236 000 eurot ja mustmiljon närvirakku. Samuti on see ka korralikult suhte proovile pannud.

Septembri passiivne sissetulek oli 3016.31€

Investeerimise algusest, milleks loen siis 2017 aasta jaanuarit, olen teeninud passiivselt natuke üle 100 000 euro. See teeb keskmiselt iga kuu 1931€. Kui ma ei oleks kunagi investeerimisega alustanud, siis seda summat mul ei oleks. See on praktiliselt 1/4 mu kogu portfellist.
Kui sa vähegi mõtled alustamise peale, siis alusta kohe. Võta minu blogi või Rahakrati blogi algusest lahti ja hakka pihta. Ma usun, et kõigil on võimalik finantsvabadus saavutada. Sa pead seda lihtsalt piisavalt tahtma, piisavalt pingutama.

Hetkel on portfell jaotunud selliselt:

Raha osakaal on vähenenud, kuna kodu ehitus neelab endiselt üsna priske osa.

Ühisrahastuses istub mingi osa endiselt Mintoses kinni ja Omarahast kannan raha välja.

RahaBotid tegid vaikselt oma tööd.

Mikrolaen maksis raha tagasi ja kõik hästi.

Funderbeamis midagi uut ei teinud

Aktsiates midagi uut ei teinud

Võlakirjades samuti sama olukord, mis eelmine kuu. 1/3 selle kuu passiivsest sissetulekust tuli just tänu võlakirjadele!


4 thoughts on “Passiivselt 100 000 eurot – 21.09 h2ck.final.september

  1. Rahakratt Reply

    Iiiiiiimpreeeeeesiveeeee! Fakk, noh. Esiteks ma loodan, et su blogis võib ropendada. Minu omas näiteks tohib. Ja teiseks ma pidevalt ka rõhutan, et AEG LÄHEB JU NAGUNII MÖÖDA, parem siis midagi ette võtta rahadega, et tulev aeg veel parem oleks. Sest ta tuleb ju nagunii! Kuidas seda nii raske mõista on?!

    1. Rahabot Reply

      Tore näha, et lihtrahva blogisse ka staare tulnud! 😀 Aeg läheb tõesti halastamatult ainult edasi ja edasi ning tagasi seda ühegi summa eest pöörata ei saa

  2. Mees metsast Reply

    Mis arvamused BHFi osas? Ikka omad, vaatasin enne suht suur jupp seda.

    1. Rahabot Reply

      Enam ei oma. Müüsin kõik maha ja võtsin pigem Eftenit asemele. BHF tootlus on jube niru ning ei tasu enam hoida.

Leave a Reply